Priser inkl. moms

Välkommen till Golf Outlets på nätet!

golf-copenhagen-vegas slider-image.jpg
golfvagnar slider-image2.jpg
nike-slingshot-50 slider-image3.jpg
stuburt-urban-2-1 slider-image4.jpg
golfklubbor slider-image5.jpg

 

Välkommen till Golf Outlets på nätet!

Golf Outlets är två golfbutiker med jättesortiment, bästa service, personal med gediget kunnande och, sist men inte minst, verkliga kanonpriser. Rakt igenom. Varje dag, året runt.

Golf Outlets filosofi...

Vi satsar på förra säsongens hetaste nyheter. De säljer vi till riktigt, riktigt bra priser. Oftast 50% under ordinarie pris, men ofta också ännu billigare.

Adidas, Callaway, Cobra, FootJoy, Nike...

Vi arbetar bara med märkesvaror. Ofta köper vi upp stora partier. Ibland gör vi lite mera udda fynd. Detta kompletterar vi sedan med smart direktimport.

Från nybörjare till scratch...

Vi har alltid mycket lättspelade nybörjarpaket till kanonpris. För vuxna och knattar. Givetvis hittar du ett brett urval av klubbor till vardagsgolfaren, men också prisvärda alternativ för den seriöse låghandicapparen.

Goda råd är inte dyra. De är gratis...

Med ett så brett sortiment som vårt är bra service och goda råd extra viktiga. Vi har en både serviceinriktad och mycket kompetent personal. Som vet den stora vikten av nöjda kunder.

I Barkarby och Kungsbacka...

Golf Outlets butiker finns i Stockholm Quality Outlet i Barkarby samt i Freeport i Kungsbacka. Vi har generösa öppettider och på båda ställena har vi många grannar med mycket annat att titta på, för den som eventuellt inte är så golfintresserad.

Varmt välkommen!

Senast inlagda produkter

I våra butiker i Stockholm och Kungsbacka hittar Du det mesta och det bästa för Din golf till marknadens lägsta priser! Välkommen!