Priser inkl. moms

Om oss

Golf Outlets är 3 stycken golfbutiker med jättesortiment, bra service, personal med gediget kunnande och sist, men inte minst, verkliga kanonpriser.

Vi satsar på förra säsongens hetaste nyheter som vi säljer vi till riktigt, riktigt bra priser. Minst 30% under ordinarie pris men oftas ännu billigare.

Adidas, Callaway, Cobra, FootJoy, Puma m.fl.

Vi arbetar bara med märkesvaror och ofta köper vi upp större partier. Ibland gör vi lite mera udda fynd vilket kompletterar vårt utbud och vi kan nästan garantera att du hittar något som faller dig i smaken, och detta till ett mycket rimligt pris.

Från nybörjare till scratch

Vi har alltid mycket lättspelade nybörjarpaket till kanonpriser. För vuxna som knattar, damer som herrar. Givetvis hittar du ett brett urval av klubbor till vardagsgolfaren, men också prisvärda alternativ i toppsegmentet av smidda klubbor för den seriöse låghandicapparen.

Goda råd är inte dyra. De är gratis.

Med ett så brett sortiment som vårt är bra service och goda råd extra viktiga. Vi har en både serviceinriktad och mycket kompetent personal som vet den stora vikten av nöjda kunder.

Alltid minst 1000 par skor

Footjoy, Adidas, Puma, Under Armour… ja, i stort sett alla de stora hittar du i vårt gigantiska skosortiment. Herr, dam och junior till priser som gör att du kan köpa två par för samma peng som ett par i en vanlig shop.

Störst på kortärmat?

Ja, det skall mycket till för att slå våra hyllor med kortärmade golfskjortor. Från Puma, Callaway, Daily Sports, Under Armour, Adidas och många fler. Herr och dam. Alltid från 199.-

Regn och vind till solskenspriser

Här kan du välja ur ett brett sortiment tekniskt förstklassiga regn- och vindplagg till riktigt angenäma priser. Många olika färger och naturligtvis för herr och dam, stor och liten.

Och massor, massor av annat

Vi har inte sagt ett ord om snygga bagar, sköna lammullströjor, bra handskar, billiga bollar eller praktiska vagnar, men du är alltid varmt välkommen hit för att upptäcka själv.

I Barkarby, Kungsbacka och Löddeköpinge

Golf Outlets finns i Stockholm Quality Outlet i Barkarby, Hede Fashion Outlet i Kungsbacka samt i Sportcenter Syd i Löddeköpinge. Vi har generösa öppettider och på alla ställena har vi många grannar med mycket annat att titta på för den som eventuellt inte är så golfintresserad.

Varmt välkommen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev